Élőkép a Körmend - Kecskemét rangadóról!

Ma öt mérkőzést rendeznek a Férfi NB I A-csoportjának 18. fordulójában, melyekkel be is fejeződik a játéknap. Nem maradnak élő közvetítés nélkül a kosárbarátok, ugyanis az MTE TV jóvoltából, 18 órától figyelemmel követhetik az EGIS Körmend - KTE-Duna Aszfalt rangadót.

Második félidei összeomlása miatt vesztett el egy már megnyert rangadót a KTE a múlt héten. Vereségükkel felzárkóztak rájuk a közvetlen vetélytársak, s egy újabb kudarc esetén beérhetik, megelőzhetik őket. Hozzá kell tenni, az Ivkovics-legénység az a garnitúra, mely idegenbe jobbára nyerni jár (5-4). Halmozza a győzelmeket a bajnokság legjobb formájában lévő csapata, a Körmend, mely ha nehezen is, de nyerni tudott a Szeged otthonában, így már sorozatban hét mérkőzést vívtak meg győztesen. Ahogy szinte minden eddigi találkozón, úgy a hétvégén sem állhatnak ki legjobb összeállításukban a vasiak, ugyanis Török Rolland kórházban fekszik. Hencsey Tamás a vaol.hu-nak elmondta, Grebenár és Sömenek kisebb sérüléseik ellenére edzettek a héten, Farkas Attila pedig hosszú kihagyás után végezhetett újra teljes értékű munkát.

A hazai pálya, s a jó forma mellett a statisztika is a piros-feketék sikerét ígéri, ugyanis a Kecskemét eddig 23 mérkőzésből csak négyet tudott megnyerni Körmenden, utoljára 2009. március 28-án. Amennyiben a védekezés dominál majd, pontszegény találkozó lesz, akkor csak abban az esetben tarthatják otthon a két bajnoki pontot Ferencz Csabáék, ha kontrollálják a játékot mindkét térfélen.

Az MTE TV 17 óra 55 perces műsorkezdettel élő közvetítést ad a mérkőzésről. 

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

 

Fotó és Slide- Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus