Élőkép a Körmend-Pécs mérkőzésről!

A 2013-as naptári évben utoljára láthattok élőképes közvetítést magyar bajnoki mérkőzésről. Ma, az MTE TV jóvoltából az Inkognito Fashion Körmend BC - Pécsi VSK-PannonPower találkozót követhetitek figyelemmel, élőben, 17 óra 50 perces műsorkezdettel!

Inkognito Fashion Körmend BC (6., 6-7) - Pécsi VSK-PANNONPOWER (11., 3-9), szombat - 18:00 (MTE TV)
Játékvezetők: Pálla Z., Boros T., Németh Cs., (Szabadvári)
Fullcourt-link: http://195.56.77.56/n4/?hun_1778
 
Sorozatban harmadik hazai győzelmére készül a Hencsey-legénység. A Körmendnek az utóbbi három bajnoki fellépését sikerült megnyernie, így joggal bíznak a jó sorozat folytatásában, főleg úgy, hogy hazai pályán zárhatják az évet. Egyetlen hiányzó van a keretükben, Farkas Attila, ám nélküle is jóval erősebb a magasember-rotációjuk, mint a Pécsnek. Lehet, hogy nem jött jókor a kijevi pofon, ám az biztos, hogy a Jászberény elleni mérkőzésen mutatott játék az idei legjobb volt, amit a piros-feketéktől láthattunk. Pedig a sérülések alaposan megnehezítik a felkészülésüket. Ha légióskontinges hozza a legutóbbi bajnokikon látott teljesítményét, akkor nem kell aggódniuk a győzelem miatt.

Azonban az a tény, hogy ezer sebből vérzik a Pécs nem altathatja el a hazaikat. A legutóbbi fordulóban a Sopron esélyesként utazott a PVSK otthonába, aztán megégették magukat a baranyaiak ellen. A padról érkező Csabay és Halász fontos kosarakat szerzett, hozták a pontokat, melyek elmaradtak Nelsontól, Kovácstól. A kulcs a csapatvédekezés hatékonysága volt, melyet ma is a lehető legnagyobb precizitással kell művelniük, ha mérkőzésben szeretnének maradni.

Ha hamar előnybe tud kerülni a piros-fekete had, akkor nem lehet kérdéses győzelmük, mellyel 50%-osra javítanák mérlegük, s megszilárdítanák helyüket a középmezőnyben.

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

 

Fotó - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus