Élőkép a Körmend-Sopron rangadóról

A ma esti Egis Körmend - Soproni Sördögök mérkőzésről élőképes közvetítést ad az MTE TV.

Férfi NBI/A-csoport, Alapszakasz - 21. forduló (halasztott mérkőzés), 2015. február 12.

Egis Körmend (9., 7-13) - Soproni Sördögök (2., 17-3), csütörtök - 19:00 (MTE TV)
Játékvezetők: Györffy P. A., Török R., Tőzsér D. (Fekete)
Fullcourt-link: http://195.56.77.56/n4/?hun_123

Folytatódik a Körmend jó hazai szériája vagy a Sopron tovább rombolja a piros-feketék rájátszásról szőtt álmait? Erre a két fő kérdésre keressük a választ a 21. forduló záró mérkőzésén, melyet a hazai együttest sújtó megbetegedések miatt halasztott el az MKOSZ, egyetértésben a klubokkal.

Bár a vasiaknál van, aki még kisebb sérüléssel bajlódik, a hét elejére már maguk mögött tudták a betegségeket Ferencz Csabáék és belevághattak a Sopron feltérképezésébe. Mivel a vendégek az elmúlt időszakban a tőlük megszokottnál gyengébb dobóformát hoztak a távoli dobások tekintetében, ezért duplán fontos lesz, hogy melyik együttes hárompontosai találnak utat a gyűrűbe. A szó szoros értelmében a Körmend próbálja rendre túldobni ellenfeleit, viszont ez veszélyes fegyver, főleg ha a dobások magas száma fordítottan arányos a sikeresekkel. Déri Csaba várhatóan a megszokott Walker – Burgess – Richards triónak szavaz bizalmat a légiósok közül, ehhez nem kell nagy jóstehetség annak, aki látta Seals pécsi bemutatkozását. Persze lehet, hogy a meglepetés erejét választja a körmendi mester.

Sabáli Balázs helyzete végre könnyebb, mint az elmúlt fordulókban, ugyanis mindenki hadra fogható az SKC keretében. Ha a Thomas – Poscic kapcsolat jól fog működni, nem tudják megoldani a hazaiak a 2-2-es játékok védését, akkor a vendégek irányítani fogják a mérkőzés alakulását, főleg ha még Boriszov és Edwards is fellépnek eredményességben az imént említett páros mellé.

A hétközi időpont ellenére biztosan telt ház fogadja majd a csapatokat a Szentély Arénában.

A mérkőzésről az MTE TV élőképes közvetítést ad, 18 óra 55 perces kezdettel.


Broadcast live streaming video on Ustream


Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Slide és Fotó - Jene Sándor - kezdő5.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus