Élőképes közvetítés a Körmend-ZTE döntőről!

Rangadóval zárul a 45. Gumiflex Göcsej Kupa, ugyanis a vendéglátó Zalakerámia ZTE KK az ősi rivális Egis Körmend együttesével mérkőzik majd. Az előzetes program szerint 17 óra 45 perctől kezdődő fináléról az MTE TV élőképes közvetítést ad.

Pénteken kiütéses győzelemmel kezdtek a vasiak, ugyanis egy negyednyi szorosabb játék után könnyedén múlták felül a Baját. Hasonlóan simán, ám kisebb különbséggel nyert a ZTE, ők a Veszprémi Egyetemet győzték le 23 egységgel.

A zalaegerszegiek a tegnap esti fellépésükön pontszegény mérkőzést produkáltak a Sopron ellen. A kék-fehérek hátvédjeiknek köszönhették, hogy bejutottak a fináléba. Mohácsi és Kusnyer is tíz pont fölé jutottak, 26 pontot szállítottak csapatuk 69 egységéből. A Körmend a szombati játéknapon gyengén kezdett, de egy 17-1-es roham után saját kezébe vette az irányítást, és Ferencz Csaba vezetésével behúzta a Grusuplje elleni ütközetet.

A találkozót - amennyiben nem lesz csúszás a torna mai programjában - az MTE TV 17 óra 35 perces műsorkezdettel közvetíti.

Az élő közvetítés eléréséhez kattints a képre!

A közvetítésben az MTE TV médiapartnere a Kezdő5.hu. - A kosárlabda közös szenvedélyünk!

Slide - MTE TV
Fotó - ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus