Ezt várják a résztvevők a mai NBI/A-s meccsektől

Simpson mindenkitől azt hallja, hogy mekkora presztízsmeccs lesz az Alba-Szolnok - ezt várják az érintettek a mai két meccstől!

Két mérkőzést rendeznek pénteken a férfi NBI/A-csoport alapszakaszában - a forduló beharangozója ezen a linken, Fogadni Mernék c. rovatunk Hajdu Péter tippjeivel pedig itt olvasható!

Naturtex-SZTE-Szedeák - Soproni KC

Andjelko Mandics, Szedeák (szegedma.hu): Kecskeméten az első félidőben nem védekeztünk jól a kevés kapott pont ellenére, de a támadásaink csak a szünet után működtek. Türelmetlenül, idegesen játszottunk. Várhatóan teljes kerettel játszhatunk pénteken, egy picivel több önbizalomra van szükségünk, mert az utolsó bő két percben több rossz döntést is hoztunk. Természtesen szükség lesz a jó védekezésre, mert egy jól összerakott csapat a Sopron. Az utóbbi hetekben jól játszottunk, de eredmény nélkül, remélem, pénteken már eredmény is társul a játékunk mellé. Bízom abban, hogy sok szurkoló kilátogat, és biztat bennünket!

Ryan Watkins, Sopron (sakc.hu): Bár csak elég rövid időt töltöttem el Szegeden, kimondottan élveztem az ott töltött időszakot. Most azonban a Sopron sikeréért utazom, utazunk. Nehéz lesz, hiszen a szegediek nagyon jól tudnak együtt, csapatként játszani, egy nagyon összeszokott társaság. De már megmutattuk, hogy tudunk jól játszani és bravúrt elérni idegenben… Most is ez a célunk.

Alba Fehérvár - Szolnoki Olaj KK

Trevis Simpson, Alba Fehérvár (albakosar.hu): Mindenkitől hallom, hogy mekkora presztízsmeccs vár ránk, hogy az Alba és a Szolnok mindig nagy meccseket vív egymással. Jók az ilyen összecsapások, mert a szurkolók ezeket élvezik a legjobban. Tény, hogy nem vagyunk a legjobb formában, de mindenki fel fogja szívni magát, minden labdáért és pontért keményen meg fogunk dolgozni. Igyekszünk jól játszani, ha ez sikerül, akkor a győzelem sem marad el, ilyen egyszerű játék a kosárlabda.

Kendrick Perry, Szolnok: Az Albának ugyan vannak gondjai, de akkor is a bajnoki címvédőről beszélünk. Tudjuk, hogy ellenünk mindenki a legjobbját akarja nyújtani, és biztosnak kell lennünk benne, hogy mi harcosabbak leszünk náluk.

fotó: FIBA.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus