Kiélezett meccsen nyert a Kaposvár Pécsett

Szoros, végig kiélezett felkészülési mérkőzést vívott egymással a Pécsi VSK és a Kaposvári KK a baranyai megyeszékhelyen. A nem teljes keretekkel felálló csapatok találkozóján végül a vendégek örülhettek.

Pécsi VSK-Pannonpower – Kaposvári KK 86-88 (19-19, 24-16, 14-30, 29-23)
Pécs, Lauber Dezső Sportcsarnok. Vezette: Kapitány, Gelencsér, Mintál

A pécsi együttes két légiósa, az amerikai Devonta White és a svéd Martin Pahlmblad nélkül készült a mérkőzésre. Az amerikai csípősérülés miatt hiányzott, míg Pahlmblad csak néhány órával a feldobás előtt érkezett meg Pécsre. A kaposváriaknál Fodor Márton maradt ki, helyette Jancsikin Braniszlav került a kezdőcsapatba.

Az első félidőben még a honosításra váró Sztojanovics vezetésével a pécsiek vezettek, aztán a fordulást követően a nagyszerűen célzó Gibson révén fordított és végül győzött is a Kaposvár. Hazai oldalon Halász a túloldalon pedig Hendlein és Raivio is kipontozódott, de a csapatok megegyezése alapján mindegyikük végig a pályán maradhatott.

A pécsieknél két sérülést is hozott az összecsapás, Bíró Olivérnek a bokája fordult ki, míg Horti Bálintnak a szemöldöke szakadt fel.

PVSK: Halász 5, Sztojanovics 22/12, Bíró 13/9, Budimir 15/3, Horti 14. Csere: Délity 2, Harazin 6, Pongó Marcell 5/3, Somogyfoki 4, Czukor, Bödör. Vezetőedző: Csirke Ferenc

Kaposvár: Gibson 23/9, Raivio 18/9, Jancsikin 14/12, Hendlein 17/3, Szekulovics 8/3. Csere: Grebenár, Benke 6, Kovács S. 2, Horváth M., Papp. Vezetőedző: Fekete Ádám

Fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus