Legyőzte az Albát a Kaposvár

Végig vezettek a hazaiak, de szoros lett a vége, végül Wisseh vezérletével behúzta a derbit Fekete Ádám együttese.

Kaposvári KK–TLI Alba Fehérvár 85–82 (25–9, 24–23, 17–23, 19–27)
Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 244 néző. Vezette: Söjtöry, Koncsek, Csabai.

Kaposvári KK: Wisseh (19/6), Duren (12/3), Cooke (16/12), Hendlein (10), Grebenár (2). Csere: Fodor M. (14/3), Stainbrook (8), Baki (2), Papp P. (2). Vezetőedző: Fekete Ádám. Edző: Filipovics Gordan.

TLI Alba Fehérvár:  Taylor (13/9), Edwards (10/3), Burgess (11/6), Lóránt (15/6), Farr (13). Csere: Markovics (8), Filipovics (1), Tóth P. (11/9), Keller I. (-). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Góbi Henrik.

Már öt perc elteltével megvolt a Kaposvár tízpontos előnye, az Alba triplái nem ültek, így nagyon megléptek a hazaiak. A KKK-nál bemutatkozó Matt Stainbrook első három dobását elsüllyesztette és tovább nőtt a különbség, majd hiába javultak fel a vendégek, nem sikerült közelebb zárkózniuk.

A harmadik negyed végéig tíz pont felett járt a differencia, ekkor azonban megsérült (igaz, később visszatért) Javier Duren és a Fehérvár elkezdte ledolgozni a hátrányát - Lóránték agresszívebben, pontosabban játszottak. Kiegyenlíteni azonban nem tudtak, a Kaposvárnál pedig előlépett Jaytornah Wisseh, aki az utolsó játékrészben egymaga 13 pontot termelt, ezzel az egylabdássá váló találkozót megnyerte csapatának - a végén Fodor Márton is elsüllyesztett egy kulcsfontosságú hármast. 

forrás és fotó: delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus