Másodjára legyőzte a Splitet az Egis Körmend együttese

A tegnapi döntetlen után második horvátországi mérkőzését 68-61 arányban nyerte az Egis Körmend csapata a KK Split ellen.

 

Az Egis Körmend facebook-oldaláról Gál László beszámolója:

KK Split - Egis Körmend 61-68 (19-16, 12-24, 13-23, 17-5)

Körmend: Smith 11/9, Németh 5/3, Loveridge 19/15, Allen 16/3, Csorvási 12.
Csere: Érsek -, Márton Á. -, Oroszi B. -, Doktor 5/3.

Ma is kilenc játékost neveztünk a mérkőzésre, Larson játékát továbbra sem akartuk kockáztatni. Smith kezdett irányító poszton, ahol szemmel láthatóan jól érezte magát, nem volt idegen számára a feladat. Nagy elánnal kezdett mindkét csapat. (5.perc:10:9) A negyed végén három ponttal a hazaiak voltak előrébb.

A második negyed elejét mindkét oldalon sok hiba jellemezte, de mi tudtunk váltani. Játékosaink elkapták a fonalat és a negyed végére 9 hárompontos kosárnál tartott a csapatunk. Ennek is köszönhetően mi vezettünk a félidőben 31:40-re.

A harmadik negyed elején a kezdő ötössel álltunk fel, mégsem sikerültek jól az első percek, Teo Csizmicsnek időt is kellett kérnie. Mint utólag kiderült ez jót tett a csapatnak, hisz a negyed végére már tetemes volt az előnyünk. (30. p. 44:63.)

Aztán az utolsó negyedben mintha fáradni kezdett volna a csapat. Hibát hibára halmoztak a fiúk. Teo Csizmics időkéréssel próbálta megtörni a rossz szériát, ezúttal azonban ez nem jött be. Az ellenfél folyamatosan dolgozta le hátrányát, 59:68-ig zárkózva. Az előnyünk egy részét végül meg tudtuk tartani és újabb győzelmet könyvelhettünk el a felkészülési időszakban.

Forrás, Foto - Egis Körmend facebook-oldala, Gál László

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus