Négy ponttal győzött az Alba Kaposváron

Az első félidőben még a somogyiak voltak a jobbak 7 ponttal, a fordulás után, főleg a negyedik negyedben azonban átvette a kezdeményezést a székesfehérvári alakulat, így végül 83-79-re nyerte a zártkapus mérkőzést.

A delfinek.hu beszámolója:

Felkészülési mérkőzés, Kaposvár
Kaposvár KK - Alba Fehérvár 79-83 (21-20, 23-17, 24-26, 11-20)

Kaposvári KK: Jaytornah Wisseh 14/3, Javier Duren 23/12, Malik Cooke 9, Hendlein Roland 9, Alekszandar Todorovic 7, Papp Péter -, Fodor Márton 7, Baki Gergely 3, Grebenár Péter 7, Bogdán Benedek -.

Alba Fehérvár: Taylor 5/3, Shepard 18/6, Edwards 13/3, Burgess 8/6, James Farr 4, Filipovics 2, Markovic 15/3, Lóránt 11/3, Tóth 2, Keller 5.

Első előkészületi mérkőzését játszotta ma a kaposvári csapat az egyik bajnokesélyes ellen. A fehérváriak 5 amerikai légióssal érkeztek. Most látszik már, hogy komoly játékerőt fognak képviselni a bajnokságban.

Csapatunk 3 negyeden keresztül vezetett, a negyedik negyedet elbuktuk. Itt kijöttek a fáradtság jelei, az aklimatizálódás és a külföldi játékosok edzetlensége, így vereséget szenvedtünk az első mérkőzésünkön. Ennek ellenére légiósaink jó benyomást keltettek.

A jövő héten még egy zárt kapus mérkőzésünk lesz a Paks ellen, majd a hét végén remélhetőleg az MTOK VI. Orosz László Emléktornára légiósainknak is sikerül az átállás, és zökkenőmentesebb csapatjátékkal tudunk bemutatkozni a kaposvári nézőknek.

Forrás, Foto, Slide - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus