Simán verte a Sopron a Veszprémet

Lejátszotta első edzőmeccsét a Sopron KC csapata - Sabáli Balázs együttese könnyedén verte a Veszprémet.

Az sakc.hu beszámolója:

SOPRON KC – HOYA-PANNON EGYETEM VESZPRÉM 95-48
Vezette: Pálla, Boros, Kulcsár

SOPRON KC: Threatt 13/3, Mills 19/3, Lewis 15/9, Dufault 10, Spica 7.
Cserék: Bán 14/9, Tóth 2, Takács 5/3, Kántor 6, Élő 4.

HOYA-PANNON EGYETEM VESZPRÉM: Simon 6, Helmeczi 6, Blaskovits 5/3, Körtélyesi 9/3, Hegedűs 9.
Cserék: Jilling 5/3, Naményi -, Szűcs -, Kálló 2, Szeifert 2, Sipos 4, Nagy –.

Csapatunk ma lejátszotta az idei szezon első edzőmérkőzését a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém csapatával, akik a tavalyi szezonban a NBI B. nyugati csoport első helyén végeztek.

A két csapat közös döntése alapján, a mérkőzés nem volt publikus, de így sem az üres teremnek játszottunk, hiszen pár lelkes szurkoló kilátogatott a csarnokba.

Sabáli Balázs vezetőedző, így nyilatkozott a mai edzőmeccsel kapcsolatban:

Kicsit szokatlan volt az időpont, ugyanis hét napja edzünk együtt és így a második hét elején nem játszottunk edzőmeccset, mindig a harmadik hét végén szoktunk. Igazából ez azért volt, mert az irányítónk, Jay Threatt kéthetes próbajátékon szerepel, és szerettük volna, ha nem csak edzésen nézzük meg, hanem játék közben, ismeretlen ellenfél ellen is. Mivel az NBI-es csapatoknál a légiósok még nem érkeztek ide a legtöbb helyen, így másodosztályú csapat után kellett néznünk, és a Veszprém csapata szívesen fogadta el a meghívásunkat, amit ezúton is szeretnénk nekik megköszönni. Nekik korábban indul a bajnokság, már szeptember közepén, úgyhogy már augusztus elejétől edzenek, kicsit előbbre tartottak, nekünk úgy érzem, kellett tizenöt perc, mire megtaláltuk a játéknak a ritmusát.

Értelemszerűen sok hibával játszottunk, új csapat van, még ismerkednek egymással a játékosok a pályán, úgyhogy azt gondolom, hogy elsőre nem volt rossz, de rengeteg munka vár még ránk. Dolgozunk tovább, a következő edzőmérkőzésig még van jócskán időnk arra, hogy a repertoárunkat bővítsük, és bízom benne, hogy mérkőzésről-mérkőzésre folyamatosan tudunk fejlődni.

Forrás - sakc.hu
Foto, Slide - Tóth Zsombor, sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus