Szombaton a Kaposvár-Pécs derbit közvetíti az M4 Sport

Dunántúli rangadóra kerül sor szombat este, amelynek komoly presztízse és tétje lesz - az U20-as találkozó viszont elmarad.

Szombat este 18 órától a PVSK-Pannonpowert fogadja a Kaposvári KK a somogyi megyeszékhelyen, ezt a találkozót pedig az M4 Sport is műsorára tűzi. A két együttes mindig parázs csatát vív egymással és kialakult közöttük egy rivalizálás az utóbbi években, most pedig a Kaposvárnál pattog a labda: ősszel Pécsett 85-65-re győzött Csirke Ferenc legénysége, van tehát miért visszavágniuk Fekete Ádáméknak.

A két gárda ráadásul közvetlen riválisnak is számít jelen pillanatban, a KKK 10-6-tal, a PVSK 9-7-tel áll - a főpróba mindkettejük számára jól sikerült, hiszen a somogyiak Jászberényben, a Pécs pedig a Körmend ellen győzött hét közben.

A somogyiak időközben véglegesítették Winsome Frazier szerződését, a veterán légiós a Jászberény otthonában 22 ponttal bizonyított.

Fontos információ, hogy a rangadó előtt ezúttal nem lesz U20-as meccs, mert a hazai együttes nagy része a diákolimpián szerepel. A találkozót majd február 28-án, 15 órától pótolják, így most szombaton csak 17:00-kor lesz kapunyitás a Kaposvári Városi Sportcsarnokban.

fotó: kosarsport.hu

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus