Szoros meccsen nyert a ZTE Horvátországban

Egál félidőt követően a harmadik negyedet nagyon megnyerta a ZTE a Velika Gorica otthonában, a horvátok pedig az utolsó negyedben már nem tudták ledolgozni a hátrányukat. Gáspár 30 pontot termelt.

Felkészülési mérkőzés

Velika Gorica - Zalakerámia ZTE KK 81-85 (23-25, 25-23, 15-24, 18-13)

A ztekosar.hu tájékoztatása:

A ZTE dobói: Velkey 4, Gáspár 30, Mohácsi 10, Healy 17, Czinger 2. Csere: Darling 14, Kertész 6, Olasz 2.
(a hárompontosokat nem jegyezték)

Az utoló felkészülési meccsén az eddiginél is tartalékosabban (Graham, Kusnyer, Lekli és Tamir is hiányzott) állt fel a ZTE a horvát elősztályú házigazda ellen, de az előző meccshez hasonlóan Gáspár kiválóan célzott távolról és a zalaiak csapatként játszva legyőzték a Goricát, így győzelmi élménnyel várhatják a bajnoki rajtot.

Raúl Jimenez: Jó lehetőségünk nyílt a felkészülési meccsek lezárásához a Gorica ellen (mely csapat az elmúlt hetekben több horvát elősztályú riválisát is megverte), örülök, hogy lehetőséget adhattam azoknak a fiataloknak is, akik végigdolgozták a felkészülést. Az utolsó héten tudunk finomhangolni és várjuk a nyíregyházi kezdést. Boldog vagyok, hogy a játékosaim képesek nagy erőbedobásra, fel tudunk állni hátrányból (ahogy azt tettük a Körmend ellen a Göcsej Kupán) és elviseljük meghatározó embereink hiányát is. Az a célunk, hogy végig igazi csapat legyünk és ahogy korábban is, mindenki adjon hozzá valamit a falkához, hogy erősítsük egymást.

forrás: ztekosar.hu

fotó: ztekosar.hu

slide: zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus