300.000 forintos büntetést kapott az Olaj az Alba ellen

300.000 forintos pénzbüntetést kapott a Szolnoki Olaj KK az Alba Fehérvár ellen történt események miatt.

A Szolnoki Olaj KK hivatalos honlapján, a szolnokiolaj.hu-n olvasható az MKOSZ Fegyelmi Bizottságának március 23-án meghozott határozata a Szolnoki Olaj KK - Alba Fehérvár mérkőzésen történtekről, amely után 300.000 forintra büntették a szolnoki klubot:

"I N D O K O L Á S:

Az MKOSZ Technikai Bizottságának elnöke fegyelmi eljárást kezdeményezett Szolnoki Olaj KK – Alba Fehérvár F1AF-0223. számú 2017. március 11-én lejátszott kosárlabda mérkőzésen történtek miatt.

A jelentések alapján a bizottság a következőket állapította meg:

A szolnoki szurkolók többszöri figyelmeztetés ellenére a következőket kiabálták a mérkőzés során: "Faszszopó Albacomp", "Mocskos Fehérvár, utálunk mocskos Fehérvár.", "Tóth te állat, baszd meg az anyádat!", "Kurva anyád.", "Fújd meg a sípot fújd meg jól, baszd meg az anyád, baszd meg jól.", "Parasztok, nincsen hangotok."

Emellett a szolnoki szurkolók az ellenfél színesbőrű játékosainak megmozdulásainál többször huhogtak, illetve a következőket kiabálták: "Afrika, Afrika."

A csarnok elhagyásakor néhány szolnoki szurkoló a kijáratnál várta a hivatalos személyeket, tevékenységüket kritizálta, szidalmazta őket, egy szurkoló a nemi szerve felé mutogatott. A rendezők nem avatkoztak közbe.

A Szolnoki Olaj KK Kft. ezzel a mérkőzés megzavarásának fegyelmi vétségét követte el, ezért a bizottság pénzbüntetéssel sújtotta."


Forrás, Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus