A Falco Brigade poklot akar teremteni, de csak hangerővel

A Falco B-közepe felhívásban jelezte, hogy pokoli hangulat várható a Sugár úton, de csak a saját csapatukkal kívánnak foglalkozni.

A Falcokc.com-on megjelent közlemény:

"Tisztelt Falco szurkolók!

Mivel nagy örömünkre telt ház lesz, vélhetően vasárnap olyanok is kijönnek majd a meccsre, akik ritkábban járnak az Aréna Savariában. Ez persze nem baj, sőt örülünk is minden új arcnak, ám arra kérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítse a munkánkat. Erőnk az egységben rejlik, nálunk nem divat a széthúzás, a lelátói veszekedés…

Az elmúlt két évben a csapathoz hasonlóan mi is igyekeztünk kihozni magunkból a maximumot. Közösen elértük azt, hogy az Aréna Savaria szinte bevehetetlen várnak bizonyul. Ezt, és a remek hangulatot klubszínektől függetlenül szinte minden ellenfelünk elismerte már, legyen szó hazai bajnokiról, válogatott meccsről, vagy FIBA-kupa mérkőzésről.

Teremtsünk ismét poklot a Sugár úton! Remegjen meg az ellenfél keze minden egyes dobásnál! Idén még veretlenek vagyunk az Aréna Savariában, és szeretnénk, ha ez így is maradna!

Végezetül még arra szeretnénk kérni mindenkit, hogy ne üljön fel a provokációnak, érkezzen az akár hivatalos személy, vagy az ellenfél szurkolói részéről. Csak saját magunkkal és a csapatunkkal foglalkozzunk!

Hajrá Falco!"

fotó: Falco KC Szombathely Facebook-oldala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus