A Falco célja az összeszokás a Krasznai Kupán

Ma és holnap rendezik a Krasznai Kupát, ahol a Sopron, a ZTE és a Falco is szerepel majd a magyar együttesek közül. A torna programja mellett azt is elolvashatjátok, hogy Váradi Benedek mit vár ettől a két naptól.

A falcokc.com felvezetője a Krasznai Kupa előtt, interjúja Váradi Benedekkel és a torna programja:

A hétvégén, 33. alkalommal rendezi meg a Győr-Moson-Sopron Megyei Kosárlabda Szövetség a hagyományos Krasznai Ferenc Kupát. A torna névadója, Krasznai Ferenc, ugyan nem Sopronban született, de a Széchenyi Gimnázium testnevelőjeként és sok-sok csapat edzőjeként, beírta magát Sopron sport történelmébe. A négy csapat részvételével zajló emléktornával, Sopron legendás testnevelőjére emlékeznek, aki a kosárlabda mellett több sportágban is maradandót alkotott, többek közt atlétikában és jégkorongban is. A soproni túra előtt csapatkapitányunkat, Váradi Benedeket kérdeztük az esélyekről.

Felkészülési tornára megyünk, a második és a harmadik edzőmeccsünk lesz idén együtt. Nem készülünk külön az ellenfélre, hiszen még a saját játékunkra kell koncentrálunk. Főleg, hogy két játékosunk még nem is csatlakozott hozzánk. Természetesen nyerni szeretnénk, de ebben a szakaszban még talán nem a győzelmen lesz a hangsúly. Magamtól azt várom, hogy tovább építkezzek, fejlődjek, hogy a szezonkezdetre minél jobb formában legyek, a csapat célja pedig az, hogy minél jobban összeszokjunk – nyilatkozta Váradi Benedek.

A Krasznai Ferenc Kupa programja:

2017.09.15., péntek
17.00 ZTE KK – Falco KC
18.45 Megnyitó
19.15 Sopron KC – Oberwart (osztrák)

2017.09.16., szombat
17.00 Mérkőzés a harmadik helyért (előző napi két vesztes)
19.15 Döntő (előző napi két győztes)

Forrás - falcokc.com
Foto - kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus