"A generációváltás közben is mindig győzni akarunk"

Ivkovics Sztojan nehéz meccsre számít a lengyelek ellen, de a cél a győzelem - illetve Tóth Norbert és Ferencz Csaba méltó búcsúztatása.

A válogatott már Szombathelyen edzett tegnap este, A HungarySport.hu-nak a szövetségi kapitány elmondta:

"Mindig győzelemre játszunk, úgy érzem jó úton haladunk, hogy kiválóan felkészüljünk a lengyelekből. Szerintem egy fokkal gyengébbek, mint a litvánok, de persze nehéz meccset várok így is. A nyugat-magyarországi fellegvár fontos helyszín, ha Váradi rendben lesz, pályára lép. Ugyanakkor nem az a lényeg, mennyi szombathelyi lesz a válogatottban, hanem az, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtva nyerjünk a lengyelek ellen.

A generációváltás kellő közepén tartunk, nehéz lesz a hétfői meccs, de úgy látom, hogy a feltételek optimálisak egy jó meccshez. A győzelem megszerzése mellett nagyon fontos, hogy a 2 vasi legendát, Tóth Norbertet és Ferencz Csabát is méltó módon elbúcsúztassuk a válogatottól."

A Magyarország-Lengyelország világbajnoki selejtező mérkőzés ma este 20 órakor kezdődik, az összecsapást az M4 Sport élőben közvetíti. A csatorna a meccset megelőzően 19 órától Kosárlabda Magazinnal, 19:35-től felvezető műsorral jelentkezik

fotó: fiba.basketball

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus