A hétvégén sportszerű szurkolást kér drukkereitől a Körmend

Óriási az érdeklődés a vasárnapi vasi El Clasicóra, a jegyek már elfogytak, a körmendiek Facebook-oldala tájékoztat néhány fontos információról.

Az Egis Körmend Facebook-oldaláról:

"Szurkoljunk együtt tiszta szívből, sportszerűen!

Március 4-én, vasárnap, 18 órától rendezik meg a vasi kosárbarátok által kiemelt figyelemmel követett szomszédvári rangadót, a Falco-Vulcano Energia KC – Egis Körmend összecsapást.
A hírek szerint ismét telt ház és remek hangulat várja majd a két gárdát, amihez természetesen a szép számú vendégtábor is hozzájárult eddig is, minden alkalommal.

Hogy most is így lesz, arra garancia lehet az, hogy az erre a célra biztosított belépők is az utolsó darabig elfogytak.

A találkozót komoly biztonsági intézkedések előzik meg, illetve kísérik. A rendőrség részéről kiadott tájékoztatás szerint:

„Útlezárásra kell számítani:
2018. március 4-én 16 óra 30 perctől
2018. március 4-én 21 óráig
a Hadnagy utcának a Lipp Vilmos utca és az Eperjes utca közötti szakaszán.
A hazai szurkolók a sportcsarnokba az Eperjes utcai főbejáraton keresztül juthatnak be és a mérkőzést követően ugyanitt hagyhatják majd el az épületet; a vendégszurkolók mozgása pedig a Lipp Vilmos utca felől biztosított.
A lezárással érintett területre – az ellenőrzést követően – az engedéllyel, vagy érvényes belépőjeggyel, vagy lakcímkártyával rendelkezők léphetnek be.”

Ez úton is kérjük szurkolóinkat, hogy a mérkőzés rangjához méltó hangerővel, szenvedéllyel, de a sportszerű keretek között megmaradva buzdítsák csapatunkat!

Kerüljék a trágár rigmusokat, megnyilvánulásokat illetve bármilyen tárgy küzdőtérre való dobását!

Segítsük együtt csapatunkat a presztízsmérkőzésen!

Hajrá Körmend! Mindörökké MTE!"

fotó: Egis Körmend Facebook-oldala, slide: vaol.hu/Szendi Péter

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus