A Kaposvár minimális célja a 8-ba jutás

Elkezdte az edzéseket a Kaposvári KK csapata is - minimális céljuk a 8-ba jutás, a 6. helyet talán elérhetőnek tartják.

A delfinek.hu beszámolója:

A szokásos délelőtti nyitó megbeszélésen Monok Tibor elmondta, hogy az idei évben minimális célként a nyolcba jutást tűzte ki. Mivel a többi csapatot még nem ismerjük, nehéz lenne konkrétabb célt meghatározni, de a csapat ezen belül minél jobb helyen szeretne végezni, és talán a 6. helyet megcélozhatjuk. Elmondta még, hogy idén a klub anyagi stabilitása növekedett.

Ebben a szezonban Ádám munkáját Fehér Iván erőnléti edző és Fekete Judit gyógytornász segíti, akik a sérülések megelőzésében tudnak sokat segíteni, illetve a rehabilitációban. A videós munkákat Pöttendi Gábor végzi. Természetesen Filipovics Gordan másodedző, valamint Horváth Tamás gyúró továbbra is segíti a csapatot.

A légiósok  szeptember 1-től állnak munkába, addig az U20-as csapatból Steller Balázs és Radnai Mihály is résztvesznek a felkészülésben. 2 hétre Pécsről Balázs  Bodó is a csapattal edz, aki ha megfelel, akár egész szezonra is maradhat.

Az idei keret tagjai tehát: Jaytornah Wisseh, Javier Duren, Alekszandar Todorovic, Malik Cooke, Fodor Márton, Hendlein Roland, Baki Gergely, Grebenár Péter, Papp Péter, Kocsis Zalán, Bogdán Benedek és Hock Gergő.

Fekete Ádám elmondta, hogy az első héten kemény erőnléti edzések várhatóak, a második héttől kezdődnek a taktikai edzések is. A felkészülésre 8 hét áll rendelkezésre, az első mérkőzést Sopron ellen játsszuk valószínűleg október 9-én, vasárnap itthon.

Az idei évben némi változást jelent, hogy a tévés közvetítések miatt csütörtök-vasárnap a meccsnap.

Forrás, Foto, Slide - delfinek.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus