A Kecskemétnél állapotfelmérő tesztfutással kezdtek

Tegnap elkezdte a felkészülést a következő szezonra a KTE-Duna Aszfalt is - Forray Gábor azonnal egy állapotfelmérő tesztfutásra küldte a játékosokat.

A ktekosar.com beszámolója:

Hétfőn elkezdte a felkészülést a KTE-Duna Aszfalt, a játékosok épp csak beköszöntek és köszöntötték egymást, máris állapotfelmérő tesztfutásra indultak – az eredmény biztató.

A vezetőedző nem sok időt hagyott a játékosoknak arra, hogy visszaszokjanak a régi környezetbe (pontosabban újba, hiszen a szezonkezdésre teljesen megújult-megszépült a csapat öltözője), azonnal futni vitte a csapatát, amely Ivosev Tomislav és Rod Camphor nélkül kezdte el a felkészülést. A kecskeméti szurkolók egyik nagy kedvence a B33-as válogatottal szinte egész nyáron játékban volt, ő augusztus 22-én csatlakozik a csapathoz (ráadásul pár hete megszületett első gyermeke), a csapat új amerikai játékosa pedig szeptember 1-én érkezik a társakhoz, akikkel egyébként a közösségi oldalakon már felvette a kapcsolatot.

A 14 játékosra hétfőn két teszt várt. Előbb a Széktói Stadionban tesztfutást vezényelt nekik Forray Gábor. A második tesztre a sportcsarnokban került sor, egy mozgásszervi-fizioterápiás vizsgálaton estek át a játékosok, itt kiderült, kinek hol vannak kisebb nagyobb javításra váró problémái.

Összegezve: az eredmények biztatóak, a játékosok elvégezték a nekik kiszabott nyári munkát, megfelelő fizikai állapotban jöttek vissza Kecskemétre.

A névsor: Hegedűs Gergely, Pongó Máté, Pongó Martin, Mészáros Máté, Jakab Péter, Fehér Péter, Molnár Márton, Fülöp Bence, Molnár Dániel, Pálinkás Tibor, Fábián Dávid, Dobos László, Marko Derasimovic, Karahodzic Kemal.

Felkészülési program

Augusztus 22: terheléses felmérés (Budapest)
Szeptember 6: edzőmérkőzés, PVSK–KTE-Duna Aszfalt (Pécs)
Szeptember 9-10: felkészülési torna, Temesvár
Szeptember 15-16: felkészülési torna, Kiskunfélegyháza (ASE, MAFC, Szeged)
Szeptember 21: edzőmérkőzés, Alba-Fehérvár–KTE-Duna Aszfalt (Székesfehérvár)
Szeptember 24: edzőmérkőzés, KTE-Duna Aszfalt–Alba Fehérvár (Kecskemét)
Szeptember 28: edzőmérkőzés, Szolnok–KTE-Duna Aszfalt (Szolnok)
Október 1: edzőmérkőzés, szervezés alatt
 

Forrás, Foto, Slide - ktekosar.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus