A Körmend indulhat az Alpok-Adria Kupában

Immár hivatalos, hogy az Egis Körmend a következő szezonban részese lesz az Alpok-Adria Kupa elnevezésű nemzetközi sorozatnak - az MKOSZ hozzájárult ehhez.

Az Egis Körmend hivatalos facebook-oldaláról:

Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy immár hivatalos a hír, mely szerint az Egis Körmend a következő szezonban részese lesz az Alpok-Adria Kupa elnevezésű nemzetközi sorozatnak.

A honi szövetség a következő sorokkal jelezte hozzájárulását a nevezéshez:

"Tisztelt Sporttársak!

A részünkre eljuttatott kérelmükkel kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy az MKOSZ hozzájárul a nemzetközi versenyrendszerben (Alpe Adria Cup) történő részvételükhöz, amennyiben az a magyar versenyrendszer lebonyolítását szakmailag és adminisztratív módon nem érinti hátrányosan!"

Mint korábban már hírt adtunk arról, hogy az Alpok-Adria Kupában nincsenek fix mérkőzésnapok. Az alapszakaszban a mérkőzéseket az ellenfelekkel egyeztetett, tetszőleges időpontban lehet megrendezni, így a hazai pontvadászatot ez a megmérettetés nem befolyásolja. A csapatokat területi elven sorolják csoportokba. Ezeket a mérkőzéseket februári időpontig kell megrendezni. Továbbjutás esetén a rájátszás várhatóan április közepéig tart.

Forrás - Egis Körmend hivatalos facebook-oldala
Foto, Slide - 9900.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus