A KTE idegenben verte a Paksot

Tegnap délután, Pakson edzőmeccset rendeztek - a hazai Atomerőmű SE együttese a KTE-Duna Aszfaltot fogadta. A találkozón a tartalékos vendégek folyamatosan felőrölték a vendéglátók erejét, így Stojan Ivkovic legénysége idegenben is nyerni tudott a tabella második ellen a hétvégi, középszakaszt lezáró fordulóra készülve.

Edzőmeccs
Atomerőmű SE - KTE-Duna Aszfalt 63-71 (20-18, 12-15, 14-18, 17-20)
Paks, ASE Sportcsarnok
V.: Szabó, Domokos, Maár

ASE: Vaughn 15/9, Medve 7/3, Baki 3, Szabó 9/3, Jones 8.
Csere: Kovács 8, Eilingsfeld 2, Robinson 6,Tóth 3, Markovics -, Kerpel-Fronius -, Gosa 2.
Vezetőedző: Dzunics Braniszlav

KTE: Pongó Máté 9/9, Wittmann 15/6, Djeraszimovics 9, Hegedűs 9, Karahodzsics 6.
Csere: Mészáros 12/6, Kuntic 6/6, Kovács -, Jakab 5/3, Kővágó-Laska -.
Vezetőedző: Stojan Ivkovic

Az ase.hu tudósítása a találkozóról:

"Jól kezdtük a mérkőzést, ám a Kecskemét fokozatosan felőrölte a mieinket. Egyszerűen semmi nem jött össze, enerváltak voltunk támadó és védőoldalon egyaránt. A harmadik negyedben már 10 ponttal is ment a KTE, ekkor Vaughn megrázta magát, és vezérletével egészen két pontig felzárkóztunk. A negyedik negyedben azonban már csak egy csapat volt a pályán, teljes egészében az ellenfél akarata érvényesült.

A vendégek jó játékának értékét tovább növeli, hogy Jovanovic, Bencze, Stefanovic és Pongó Martin hiányában eddig szinte semmi szerepet nem kapó fiatalokra, azaz Kovács Barnabásra, Kővágó-Laska Márkra és Jakab Péterre támaszkodva is működött a játékuk. Minden elismerést megérdemelnek."

 

Foto, forrás, Slide - ase.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus