A legjobb 8 a cél a régi-új mezben játszó ZTE-nél

Sajtótájékoztatón számolt be az új mezszerződés részleteiről a Zalakerámia ZTE KK részéről Urbanics Pál ügyvezető illetve Kern Lajos az Errea képviseletében - írja a ztekosar.hu portál.

 

Három és fél éve tartó jó kapcsolat folytatódik újabb 2 esztendővel, az Errea lesz továbbra is a Zalakerámia ZTE KK felnőtt és utánpótlás csapatainak is mezszállítója. Az eddigi letisztult forma mellett (mely magában foglal egy hazai és idegenbeli mezt is) egy a honi kosárlabdában elsőként a 4-szeres bajnok Zalakerámia ZTE KK-nál bevezetett akció keretében egyedi mez is készül a szezon közepére, melyet a felnőtt csapat fog hordani. Különböző minták közül a szurkolók választják ki kedvenceik mezét, és a legtöbb szavazatot kapott dizájnt készítik el a parmai gyárban. A Zalakerámia ZTE KK a bérletvásárlási szándékot inspirálandó (parmai minta szerint – lásd cikk: itt) a csapat összes bérletesének nevét feltünteti ezen a „közönségdíjas” mezen, amelyet később meg is lehet vásárolni.

Jó mezhez jó csapat is dukál, a felkészülés stádiumairól Völgyi Péter szakmai igazgató adott felvilágosítást a sajtó képviselőinek, és elmondta, hogy a véglegessé váló keret jó munkát végez és az utolsó felkészülési tornán péntektől Szombathelyen résztvevő csapat a tavalyi szezonban elért eredményeknél szebbeket kíván elérni, és végig a legjobb 8 közé jutásért szeretne küzdeni.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy az egyedi mezen való megjelenésen túl több új bérletkonstrukcióval szeretnék az élénk érdeklődést mutató egerszegi publikumot szezon-tikett vásárlásra bíztatni, így a klub történetében elsőként lesznek családi bérletek, és visszatér az osztálybérlet is. A jövő hétfőtől vásárlók között pedig ajándékokat sorsolnak ki.

Zalakerámia ZTE KK bérlet-, és jegyárak a 2013/2014-es szezonra erre a linkre kattintva!

Forrás: ztekosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus