A MAFC légiós sora teljessé vált, megvan a 3.!

Doleschall Miklós klubigazgató tájékoztatása alapján a MAFC megszerezte harmadik külföldiét is, méghozzá a Neiko Hunterrel egy napon született Tony Watsont, aki már Németországban belekóstolt a légiós életbe.

A mindkét hátvédposzton bevethető Watson Floridában, 1990. december 6-án született és 188 centire nőtt, amihez mindösszesen 82 kilogramm párosul jelenleg.

A játékmester az NCAA-ben a Buffalo University színeiben végzősként 11 pontot és 4 gólpasszt átlagolt 31 meccsen pályára kerülve, ezek közül az utolsó 18 találkozón már ő volt a gárda kezdő egyese. A büntetőzésben kimagasló (87,5%) kombó hátvéd a duplákat 43,2 százalékkal, míg a triplákat 41,6-tal értékesítette abban az évadban, ami jó ajánlólevél volt a német második ligás Bayer Leverkusenhez.

Ideát első éves profiként 30 találkozón végig kezdőként 15 pontot tett a közösbe fellépésenként, ráadásul 6-os gólpasszátlagával az egész liga második legjobbja volt a vonatkozó kategóriában, de itt már némiképp gyengébb százalékkal dolgozott (2pt: 39%, 3pt: 34,8%, büntető: 77,8%)

Videó:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus