A Partizantól igazolt centert a Sopron

A Partizan Belgrád által a nyáron leigazolt, de később elküldött Jamie Skeen a Sopron KC új centere - kéthetes próbajátékra érkezik az amerikai.

Az sakc.hu beszámolója:

Európa több top-ligájában is megforduló, négyes és ötös poszton is bevethető kosaras érkezéséről tájékoztatta honlapunkat ügyvezetőnk, Pojbics Szabolcs. Jamie Skeen személyében olyan amerikai játékos kerül csapatunkhoz, akit nyáron a híres Partizan Belgrád szerződtetett két évre. A híres szerb klub és a kosaras azonban a napokban közös megegyezéssel szerződést bontott, így kerülhetett hozzánk  

A 29 éves, 204 centi magas, 100 kilós Skeen korábban játszott a francia, az izraeli és az olasz élvonalban. Az előző évadban a koszovói Peja csapatában a Balkán Ligában 12 meccsen átlagban 27 percet játszva 11,3 pontos, 6,8 lepattanós átlagot hozott össze, a koszovói bajnokságban 9 meccsen nem egészen 26 percet a pályán töltve 12,1 pontot és 9,3 lepattanót átlagolt.

A 2014-15-ös évadban a belga bajnokságban a Belfius Mons Hainaut csapatában a bajnokságban egy félidőnyi időt a pályán töltve, 9,4 pontot és 4 lepattanót, az EuroChallenge sorozatban pedig 21 percet játszva 10,3 pontot és 3,7 lepattanót átlagolt.

Az olasz élvonalban a Sutor Montenegranaro játékosaként több, közel 24 percet játszva meccsenként 11,125 pontot és közel 4,3 lepattanót átlagolt.

A 2012-13-as évadban az izraeli Maccabi Ashdod játékosaként átlagban 28 percet játszva 11,6 pontot és 4,8 lepattanót. Ami még mérvadó lehet: utolsó egyetemi évadjában, a 2010-11-es szezonban a Virginia Commonwealth University csapatában 15,3 pontos és 7,3 lepattanós átlagot hozott össze.

Ügyvezetőnk kiemelte: Jamie Skeen Sopronban első lépésben tüzetes orvosi vizsgálaton esik át és két hetes próbajátékra érkezik klubunkhoz. Szakmai stábunk majd mindezek után, a vizsgálat eredményei valamint a próbajátékon nyújtott teljesítménye függvényében dönt, a meglehetősen jó “szakmai pedigrével” rendelkező kosaras sorsáról.

Forrás - sakc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus