A Pécs megvált légiósától

A bama.hu információi szerint a PannonPower Pécsi VSK vezetősége szerződést bontott amerikai centerével, közös megegyezéssel.

Heteken keresztül láttuk utcai ruhában a kispadon üldögélni a PVSK centerét, Chris Mortellarót – a légiós még decemberben sérült meg, azóta nem lépett pályára. Nos, úgy fest, egy ideig nem is fog: a csapat ugyanis szerződést bontott vele - írja a bama.hu.

– Közös megegyezés volt, hogy elválnak útjaink – tudtuk meg Bán Gábortól, a csapat ügyvezetőjétől. – A búcsú egyik oka az volt, hogy a Mortellaro pótlására érkezett játékos beváltotta a hozzá fűzött reményeket: Marino Sarlija harmonikusan beilleszkedett, s a legutóbbi, Jászberény elleni találkozón kifejezetten ponterősen kosarazott.

Chris Mortellaro összesen négy mérkőzést játszott pécsi színekben, átlagban 29,3 percet volt a pályán, s ezalatt 13,5 pontot dobott, és leszedett még 8 lepattanót is. A statisztikái tehát alapvetően rendben voltak – ha a sérülés nem jön közbe, akár a PVSK egyik meghatározó kosarasa is lehetett volna.

Forrás: bama.hu

Fotó: pvsk-panthers.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus