A rendszeres sportolásra biztat Tóth Norbert

A Falco magyar válogatott magasembere gyerekeknek beszélt a sportolás és a tanulás fontosságáról.

A falcokc.com számolt be arról, hogy a Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Sportegyesület olyan napközis sporttábort szervezett, amelynek programjában az általános ügyességfejlesztés mellett koordinációs képességfejlesztés, labdás ügyességfejlesztés, technikai képzés, játékok, versenyek, filmek megtekintése, valamint profi sportolókkal történő találkozás is szerepelt. Váradi Benedek és Simon Kristóf után most a Falco centere, Tóth Norbert látogatta meg a 7-14 éves lányokat.

"A pályafutásomról, eddigi klubjaimról, edzőimről, élményeimről, a tanulásról és az idei csapatról is sokat meséltem, de arról is érdeklődtek, hogy mikor kezdtem el sportszerűen foglalkozni a kosárlabdával" – nyilatkozta a jó hangulatú terefere után Tóth Norbert, aki arra is felhívta az ifjú kosarasok figyelmét, hogy talán az a legfontosabb, hogy aktívan és rendszeresen sportoljanak, mert ez ad egy keretet az életnek.

"A sport mellett a tanulás, az idegen nyelvek elsajátítása is nagyon fontos" – fűzte hozzá a sárga-fekete közönségkedvence, aki július 12-én már újra parkettre lép, hiszen megkezdődnek a válogatott edzések.

fotó, slide: kosarsport.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus