A Veszprém ellen játszott a ZTE

Tegnap este felkészülési mérkőzést játszott egymással a ZTE és a Veszprém - Bencze Tamás szerint összességében jó állapotban vannak a légiósok.

A zaol.hu beszámolója:

"Csütörtökön először játszott felkészülési mérkőzést a legutóbbi bajnokság bronzérmese, a Zalakerámia-ZTE KK férfi kosárlabdacsapata. Az egyelőre nézők nélküli, B-csoportos Veszprém elleni találkozón pályára lépett a kék-fehérek mind a négy kiszemelt légiósa.

Egyelőre azért ez a megfogalmazás, mert - ahogy megírtuk - a horvát Ivica Radic és az amerikai Rayshawn Simmons szerződése végleges, míg az ugyancsak egyesült államok-beli Maurice Jeffers és Braxton Reeves kontraktusa 10 napos próbajáték után léphet életbe. Mindenesetre nem csak az edzések kellenek, hanem a játék is, ezért kötötte le a ZTE KK a Veszprémmel az első két felkészülési mérkőzését.

Ám, hogy milyen állapotban vannak az új fiúk, erről Bencze Tamást, az egerszegiek vezetőedzőjét kérdeztük.

- Három napja vannak itt a légiósok, ez azért még nem sok idő, de összességében jó állapotban vannak - tudtuk meg a Veszprém elleni találkozó előtt tőle. - Egyelőre még nem edzettünk annyit együtt, hogy minden figurát, és taktikai elemet tökéletesen ismerjenek, ezért sem szerettük volna, hogy ezt a gyakorlómérkőzést nézők előtt játsszuk, hiszen lehetnek még meg nem értések a játékosok között, s nem biztos, hogy a valós tudásukat tudják mutatni. Szerencsére sérülés nem nehezíti a munkát, ami fontos és örülünk is neki."

A zaol.hu tudósítása alapján az eredményt nem akarták nyilvánosságra hozni, de a Zalakerámia ZTE KK facebook-oldala szerint fölényesen nyertek a zalaegerszegiek.

Forrás - zaol.hu
Foto - Pezzetta Umberto, zaol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus