A ZTE reméli, hogy Polster Attila jó döntést hozott

Stárics Kornél, a ZTE ügyvezetője sajtóközleményben tájékoztatta a klub álláspontját az utánpótlás-válogatott átigazolása kapcsán

 

A klub honlapján megjelent sajtóközlemény:

A fehérvári klub és a játékos édesanyjának aláírásával ellátott átigazolási lap átvételekor értesültünk arról, hogy a játékos nem nevelő egyesületénél szeretné folytatni pályafutását. Az előzményekhez hozzátartozik, hogy június hónapban a játékos kérte, hogy a fehérvári csapatnál bemutató edzéseket tartó litván és francia kosárlabda edzők edzésein részt vehessen. Mi jóhiszeműen a fejlődése érdekében hozzájárultunk az edzéseken történő részvételéhez. A ZTE KK 88 baráti kör kapcsolatainak köszönhetően a játékos részt vehetett idén egy németországi edzőtáborban, amit Dirk Nowitzki nevelőedzője rendszeresen tart, és a világ minden részéből érkeznek kosárlabdázók. A ZTE KK 88 Baráti Kör finanszírozta továbbá a játékos Milos Teodosic kosárlabda táborában történő részvételét is, melyet szintén a fejlődése érdekében tartottunk szükségesnek.

Véleményünk szerint a játékos szakmai fejlődése érdekében a klub és a baráti kör minden tőle telhetőt megtett, kiemelt figyelmet fordított Attilára. A játékos saját korosztályában (U18) és egy szinttel feljebb (U20) is lehetőséget kapott. A klub az átigazolást megakadályozni nem tudja a jelenlegi hatályos szabályok szerint. Bízunk benne, hogy Attila továbbra is fejlődni fog, és jó döntést hozott. A ZTE sok sikert kíván a fiatal játékosnak a pályafutásához.

forrás: ztekosar.hu

fotó: FIBA.com

 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus