Alakul a jövő évi Falco

A Falco-Trend Optika KC Szombathely jövő évi kerete formálódott a mai nap folyamán: a klub egy évvel meghosszabbította Will Tamás lejáró szerződését, Derek Hall és Bus Iván pedig az együttes új igazolásai.

A falcokc.com-on megjelentek a mai igazolásokkal, hosszabbítással kapcsolatban:

"Alakul a csapat kerete a következő szezonra, Gráczer György ügyvezető igazgató közölte a mai napon, hogy az amerikai-magyar származású Derek Hall és Bus Iván érkezik a csapathoz, valamint Will Tamás is marad egy újabb szezonra.

Will Tamás, Derek James Hall és Bus Iván érkezik a csapathoz a következő szezonra. Will Tamást már senkinek sem kell bemutatni, a másik két játékos azonban még nem játszott csapatunknál.

Az 1993-as születésű, 191 cm magas és 84 kg-os Bus Iván a Sopron csapatától érkezik hozzánk, ahol mind az NB/I "A", mind a "B" csoportban helyt állt. Bár az A csoportban kevesebb lehetőséget kapott, a B csoportban nagyon jól irányított. A Nyugati csoportban 22 mérkőzésen 18.6 pontos átlaggal, 5.7 gólpasszal szerepelt, és majdnem végigjátszotta a mérkőzéseket, átlagosan 36.5 percet játszott, majd országosan 8 mérkőzésén, ahol szintén mindenhol kezdőjátékosként szerepelt, 35.8 perc alatt 16 pontot szerzett átlagosan, és kiosztott hozzá 6.1 gólpasszt is. Ezek mellett meg kell említeni, hogy irányítóként még meccsenként átlagosan 3 lepattanót is leszedett.

Derek James Hall a Nyíregyházától érkezik a csapatba, 1990-es születésű, 212 cm magas játékos. Hall a 2013/2014-es szezonban szerepelt először az NB/I-ben, és 34 mérkőzéséből 25 meccsen kezdett is. A vasi gyökerekkel is rendelkező amerikai-magyar származású center 10 pontot szerzett a kapott 25 perc alatt, és 6 lepattanót is begyűjtött."

 

Forrás, foto, Slide - falcokc.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus