Alakul a Sopron magyar magja, hárman már aláírtak

Óriási lett Sopronban az érdeklődés az SKC férfi kosárlabdacsapatának játékosai iránt, s a bravúrral megszerzett bronzérem – és persze ne feledkezzünk meg a Magyar Kupa ezüstről sem – után természetesen a sikercsapat jövőjére is kíváncsiak a szurkolók. Három magyar játékossal alá is írt a soproni együttes, kettővel pedig szóban már megállapodtak.
 

Pojbics Szabolcs, a Sopron KC ügyvezetője arról tájékoztatta honlapunkat, hogy a vezetőség jó úton halad az együttes magyar magjának megtartása felé. Mint mondta, Tóth Gergely, a csapatkapitány, Trepák Zoltán, valamint Ruják András már aláírt a következő évadra, tehát ők biztos, hogy a 2014-15-ös szezonban is a Sopron csapatát erősítik. Gyakorlatilag ugyanez mondható el Dénes Gáborról és Takács Norbertről is, velük már szóban megállapodott az ügyvezető. A klub szintén szeretné megtartani Thomas Jemaine-t, a honosított irányítót. Neki is megtette ajánlatát az SKC, az ő esetében válaszra vár a vezetőség.

A sikercsapat két közkedvelt montenegrói légiósával kapcsolatban annyit mondott az ügyvezető, hogy először, mint minden évben, a magyar mag összeállítása a legfontosabb, ugyanakkor már érdeklődött a két játékostól, Filip Barovicstól és Milos Boriszovtól, hogy mik a terveik jövőre. Konkrét választ egyelőre egyikük sem adott, abban viszont megerősítették az ügyvezetőt: nagyon jól érezték magukat Sopronban, az SKC-nél.

 

Foto, Slide - kosarlabda.ase.hu, Molnár Gyula

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus