Alba Fehérvár: két hosszabbítás, két új érkező

A bajnoki címvédő Alba Fehérvár ma kora délután sajtótájékoztatót tartott, amelyen bejelentették, hogy Supola Zoltán és Tóth Péter marad a csapatnál a következő idényre is, valamint azt is, hogy két új játékossal bővül a keretük: Csorvási Milán a Szegedtől, Kovács Ádám pedig a ZTE-től érkezik majd hozzájuk a nyáron.

Supola azt nyilatkozta, hogy könnyű volt számára a döntés, mert a csapat is jelezte, hogy szeretnék, ha maradna, és ő is jól érzi magát a fehérvári gárdánál, amelynél sokadik éve játszik.

Tóth Péter elmondása szerint bizonyítani akart, hogy helye van az A-csoportban, ezzel az új szerződéssel pedig sikerült is ezt elérnie. Számára pozitív volt ez az év, de még nyerni szeretne idén valamit.

Halm Rolland szakosztályigazgató azt mondta, a Zalaegerszegről érkező Kovács Ádám tehetséges fiatal, aki hármasra érkezik hozzájuk, és remélik, tovább fejlődik.

Csorvási Milánt is dicsérte Halm, szerinte már bizonyított centerről van szó, aki a tavalyi év legértékesebb magyar játékosa volt a bajnokságban, két éves szerződést kötöttek vele a fehérváriak.

Más játékosokkal is tárgyalnak már, de egyelőre további konkrétumokról nem tudott beszámolni Halm sem.

A sajtótájékoztatóról készült videós összefoglalót megnézhetitek ezen a linken!

 

Foto, Forrás - albakosar.hu
Slide - arsc.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus