Alba: Infók Kempről és a felújított csarnokról

Sajtótájékoztatón számoltak be a klubvezetők a legfrisebb hírekről. Az apropó elsősorban természetesen a csarnok átadása, és a Körmend elleni vasárnapi nyitómeccs volt, de ez az az időszak, amikor már vissza is lehet pillantani egy sikeres időszakra.

íme az albakosar.hu anyaga a sajtótájékoztatóról:

Dávid Kornél klubelnök örömtelinek nevezte, hogy immár a szép és impozáns épületben tarthatják a tájékoztatót, köszönetet mondott a városnak az építkezés támogatásáért. Ezután röviden összegzett:

"Lezárult az Európa Kupa-sorozat, amelyből nagyon sok tanulságot levonhatunk. megálltuk a helyünket, méltón képviseltük a várost és az országot, annak ellenére, hogy nagy nehézségeink voltak. Nem játszhattunk itthon, köszönet mindnekinek, aki Veszprémben is támogatta a csapatot. Csak két győzelmünk volt, de úgy érzem, minden meccsen megálltuk a helyünket és reméljük, a szezon hátralévő részében kamatoztathatjuk a tapasztalatainkat. A játékoskeret kapcsán fontos változás, hogy Maurice Kemp megsérült. Megegyeztünk vele és ügynökével, hogy hazautazik, szerződését most felfüggesztjük és február végén meglátjuk, visszatérhet-e közénk. Fel kell készülnünk rá, hogy ha kell, megerősítsük a csapatot, folyamatosan figyeljük a lehetőséhgeket. Az elmúlt évekhez hasonlóan a csapat még nincs kész teljesen, erősebbnek kell lennünk ha ismét döntőt akarunk játszani. Bízunk benne, hogy a lehetőségeket az erősítésre meg tudjuk teremteni, fontos volt, hogy Kemp ügye lezáruljon. A csapat célja, hogy ismét oda kerüljön, ahová a szurkolók várják."

Mészáros Attila ifjúsági tanácsnok a várost képviselte a tájékoztatón: "Nagy beruházás volt a város életében a csarnokbővítés, köszönjük a társaságiadót biztosító cégeknek. Köszönjük a klubnak is, hogy átvészelte a nehéz időszakot, és a környéken élőknek is a türelmet, amit az építkezés idején tanúsítottak. Várjuk a vasárnapi átadót, a mérkőzés előtt rövid ünnepség lesz, de a lényeg a remélhetőleg győztes meccs lesz."
 
Halm Rolland ügyvezető igazgató is összegzéssel kezdte, de beszélt a jegy- és bérletárusításról is: "Nagyon büszkék lehetünk a 2013-as évre, nagyszerű mérkőzések és sikerek jellemezték számunkra. A bajnoki és kupagyőzelem mellett az európai kupaszereplés, a megyei Prima Primissima díj elnyerése is ezek közé tartozik. Most pedig itt vagyunk ebben a gyönyörű épületben, visszaköltözhetünk felújított saját csarnokunkba, ez felteszi az i-re a pontot az év végén. Várunk mindenkit, hogy együtt birtokba vegyük a csarnokot. A jegyétékesítés megkezdődött, és január folyamán elindul a bérletárusítás is, amit eddig technikai problémák miatt nem tudtunk megkezdeni. Az új szárny mellett a másik három oldalon is voltak átépítések, új szövetségi előírásoknak is meg kellett felelni, ennek megfelelően fogjuk kiadni a bérleteket. A tervek szerint az A és a C-szektorba lesz bérletárusítás, megkérjük a szurkolókat, ebbe a két szektorba keressenek helyet. Vasárnap kis átadó ünnepség lesz, utána felvonjuk a bajnoki zászlót, hogy igazán éltó legyen a körítés a rangadóhoz és csarnokavatóhoz. Érdemes lesz eljönni!"

Fotó, forrás: albakosar.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus