Aleksza Popovics a Szolnok ötödik légiósa

A 2-es és 3-as poszton bevethető, montenegrói válogatott Aleksza Popovics a Szolnoki Olaj KK ötödik légiósa.

A csapat hivatalos honlapja, a szolnokiolaj.hu beszámolója az igazolásról:

Újabb légióssal kötött egy esztendőre szóló megállapodást a bajnoki címvédő Szolnoki Olaj KK. A kettes és hármas poszton egyaránt bevethető kosaras vasárnap ünnepelte huszonkilencedik születésnapját. De ennél is fontosabb, hogy 201 centiméteres magasságához 95 kilogramm társul, valamint 2010 és 2015 között a Buducnost VOLI játékosa volt, ezen idő alatt öt bajnoki címet és négy kupagyőzelmet szerzett a csapattal, amellyel az Adria Ligában is szerepelt, játszott az Olaj ellen is.

Az előző szezonban a Metalac csapatát erősítette. Emellett tagja volt tavaly Reykjavikban az úgynevezett Kis Nemzetek Európai Játékain győztes montenegrói válogatottnak.

- Két éve a Buducnostban 6-8 pontot dobott, leszedett 4-5 lepattanót - mutatta be az új szerzemény erényeit a magyar válogatott felkészülését irányító Stojan Ivkovic. - Ismerjük egymást még korábbról. Tisztában van vele, hogy itt harcolnia, küzdenie kell. Harcos csapatot készítünk elő a következő szezonra, Popovic hozzáállásával, mentalitásával biztosan sokat tud segíteni nekünk.

Forrás - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus