Alekszics lemondott, Pór Péter lehet az utódja

Dragan Alekszics lemondott a Szolnoki Olaj KK vezetőedzői posztjáról, Pór Péter lehet az utódja, a játékosállományban is lesznek változások.

A hét közben már felmerült a változások lehetősége a Szolnoki Olaj KK-nál, erről mi is beszámoltunk külön, most el is indult a lavina, (először) a vezetőedző távozott:

A szoljon.hu tudósítása:

Kilátástalan játékot nyújtott az Olaj kosárcsapata a Vilnius elleni Európa-Kupa meccsen, melynek sima vereség lett vége.

Ezt követően Dragan Alekszics vezetőedző le akart mondani, de a vezetőség ezt nem fogadta el. Szombaton újabb, ezúttal váratlan vereséget szenvedett a csapat, az elmúlt években a kiesés ellen küzdő Zalaegerszeg is nyerni tudott a Tiszaligetben. Azóta már nem Dragan Alekszics az Olaj vezetőedzője, a szakember lemondott, amit a klubvezetés elfogadott.

A hírek szerint Pór Péter veszi át a csapatot, aki az Olaj saját nevelésű edzője, bajnoki címeket és kupagyőzelmeket szerzett az együttessel. Az utóbbi években a felnőtt válogatott edzőjeként dolgozott, a nyáron az U20-as nemzeti csapatot a felsőházba, az A-divízióba vezette. A hírek szerint a játékosállományban is lesznek változások.

Az Olaj szerdán az orosz Zenit Szentpétervárt fogadja EK mérkőzésen.

Forrás - szoljon.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus