Alekszicsék maradnak, Boriszov érkezik az Olajhoz

A magyar bajnok és kupagyőztes Szolnoki Olajt Dragan Alekszicsék irányítják jövőre is, Milos Boriszovval pedig szerződést kötöttek.

szoljon.hu cikke:

A piros-feketék a Magyar Kupát is megnyerték, az Adria Ligában pedig az elmúlt három évad legjobb szereplését produkálva a hetedik helyen végeztek. Vajon mi lesz a következő évad csapata kérdeztük, dr. Nyerges Zsoltot, az Olaj KK Kft. felügyelő bizottságának elnökét. 

–  Az elmúlt két évadban a Magyar bajnokságban és a kupában is duplázó csapatunk vezetőedzője továbbra is Dragan Alekszics lesz, pályaedzőjeként újfent Andrius Jurkunas fog dolgozni – tudatta velünk dr. Nyerges Zsolt. Sztojan Ivkovics, aki az elmúlt időszakban, mint Adria Liga felelős szerepelt a klubnál is, a továbbiakban szakmai tanácsaival, igazgatóként segít bennünket, Pór Péterrel egyetemben egyik legfontosabb feladata lesz, egy hosszú távú stratégia kidolgozása. Azt szeretnénk a jövőben minél több magyar játékos kinevelése, az eredményesség szempontjából olyanok legyenek, mint Keller Ákos és Vojvoda Dávid. Természetesen az utóbb emlegetett két szakember továbbra is dolgozni fog a válogatottnál. 

A klubvezető beszélt a játékosállományban történt változásokról is, és egy bomba igazolást már be is jelentett.

– Megállapodtunk a montenegerói Milos Boriszovval, a következő évadra szóló megállapodást kötöttünk a 29 éves bedobóval, aki az elmúlt évadban Sopronban szerepelt. Az elmúlt évadbeli állományunkból Ivosev Tamásnak, Keller Ákosnak, Somogyi Gergelynek, Vojvoda Dávidnak és Wittmann Krisztiánnak élő szerződése van velünk. Báder Márton előtt – aki a négy-négy bajnoki és kupaaranyával legeredményesebb kosárlabdázónk – mindig nyitva áll klubunk ajtaja. A légiósainkkal is tárgyalunk a hogyantovábbról – tette hozzá dr. Nyerges Zsolt.

Forrás - szoljon.hu 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus