Állnak a pályák, kezdődhet a játék

Holnap kerül sor a Városligetben a Kosárlabdázás Napja rendezvényre, amely 9 órakor kezdődik a nagyszínpadi ünnepélyes megnyitóval.

Az idei, az immáron 22. OTP Junior Adidas Streetball Challenge sorozat záró eseményének tervezett programja változatos, színes lesz. A különböző streetball-versenyek több mint harminc, már előkészített, felállított pályán zajlanak majd.

A centerpályán a VIP mérkőzéseken a közelmúlt igazi klasszisait is láthatják az érdeklődők. Magyar férfi válogatott elég régen, 1999-ben szerepelt utoljára Európa-bajnokságon, a tervek szerint e férfi válogatott néhány játékosa is pályára lép majd, különböző médiumok csapatai ellen.

A több mint két évtizede zajló streetball-rendezvények szervezői mindig a szívükön viselték a hátrányos helyzetű, sérült fiatalok integrációját. Ennek jegyében a holnapi rendezvényen is részt vesznek kerekesszékes sportolók, valamint speciális olimpikonok.

Közben a színpadon is változatos programok lesznek, freestyle, zenei előadások, és amint arról már korábban beszámoltunk, köszöntik, ünneplik majd az idén nyáron remekül szereplő, vb-bronzérmet szerző U17-es női válogatottat, valamint a 30 éve, 1984-ben Ifjúsági Barátság Versenyt nyerő fiú válogatottat.

A különböző korosztályok, kategóriák streetball-versenyeinek döntőire kora délután kerül - reméljük jó időben - sor.

kép: idesuss.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus