All-Star gálával nyit a felújított Tüskecsarnok

A felújított budapesti Tüskecsarnok ad otthont november 29-én az All-Star Kelet-Nyugat kosárlabda gálamérkőzésnek.

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező eseményre ezúttal is a szurkolók állítják össze a kezdő csapatokat: a férfi A-csoport alapszakaszában résztvevő együttesek játékosaira november 11-től - csaknem két héten keresztül - lehet szavazni a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének hivatalos internetes oldalán.

A 18:30-kor kezdődő főmeccs előtt rendezik meg a főiskolások Kelet-Nyugat összecsapását, megmutatják tudásukat a kerekesszékes kosarasok és természetesen lesz félpályás, illetve hárompontos dobóverseny is.

A lélegzetelállító mutatványokra képes Face Team mellett fellép a gálán a Red Foxes csapat - a gyönyörű ukrán táncoslányok Európa számos sporteseményén tűzbe hozták már a közönséget.

Hogy melyik két szakvezető irányítja a keleti, valamint a nyugati csapatot, majd csak a 29-i gálát megelőző forduló után derül ki, hiszen a hagyományoknak megfelelően a bajnokságban legjobban álló csapatok edzője ülhet le a kispadra (az eddig látottak alapján Keleten felkészül Dzunics Braniszlav vagy Sztojan Ivkovics, Nyugaton Kálmán László vagy Sabáli Balázs).

Jegyek 2000 forintért kaphatók a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában.

További információ és szavazás: www.kosarsport.hu/allstargala

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus