Amerikai légióst tesztel a Szedeák

Egy hét próbajátékra érkezik Chip Armelin, a balkezes, kettes-hármas poszton bevethető játékos várhatóan a szezon végéig ír alá. 

A 25 éves amerikai Chip Armelinnel erősítheti meg keretét a férfi kosárlabda NB I/A küzdelmeiben érdekelt Naturtex-SZTE-Szedeák – adta hírül az eurobasket.com. A portál cikke szerint a 2-es és 3-as poszton bevethető játékos az NCAA-ben szereplő University of Southern Mississippi együttesét erősítette az előző szezon során, 29 meccsen 15,8 pontot, 4,1 lepattanót, 1,9 gólpasszt és 1,1 labdaszerzést átlagolt. Teljesítményével elérte, hogy beszavazzák All-C-USA harmadik legjobb csapatába.

A légiós egy hét próbajátékra érkezett a szegediekhez, és várhatóan a szezon végéig ír alá a klubhoz. “2-es, 3-as posztos játékos, a felépítése nagyon hasonlít Jono Levyéhez, aki nagy kedvenc volt Szegeden. Ugyanúgy balkezes, hasonlóak a fizikai paraméterei is, reméljük, nagy erősítés lesz számunkra” – mondta el a szegedma.hu-nak Bonifert Domonkos, a Szedeák ügyvezetője Armelinnel kapcsolatban.

fotó: twitter

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus