Anthony Nelson a PVSK-nál

Újabb változás történt a Pécsi VSK-Pannonpower keretében, miután próbajátékra érkezett a korábban Nyíregyházán játszó Anthony Nelson.

A PVSK-Pannonpower a bajnokság eddigi 9 fordulója során mindössze 2 győzelmet aratott, így nem meglepő, hogy a klub vezetése változtatásra szánta el magát. A baranyaiak korábban sérülés miatt voltak kénytelenek lecserélni amerikai centerüket, Garrett Greent, akinek a helyén már két összecsapáson pályára is lépett Chris Mortellaro. Ezúttal viszont az irányító posztra érkezett amerikai játékos, méghozzá Anthony Nelson személyében.

"A 185 centi magas irányító már nem ismeretlen a magyar bajnokság követői számára, tavaly Nyíregyházán pattogtatott az amerikai kosaras. Ott 21 mérkőzés alatt átlag 18,4 ponttal segítette csapatát, emellett átlag 5,1 gólpasszal is kiszolgálta társait. Áprilisban a Falco elleni mérkőzésen sérülést szenvedett, így azóta idejének javát a felépülés, a rehabilitáció töltötte ki. - Úgy érzem, rendbejöttem, alig várom, hogy ezt a pályán is bizonyíthassam - árulta el Nelson a pvsk-panthers.hu oldalnak.
 
    - Péntekig már nincs sok időnk, de amennyire tudjuk, próbáljuk Anthonyt segíteni abban, hogy megismerje a csapatot és a játékunkat - utalt a ZTE elleni mérkőzésre Csirke Ferenc. - Nagyon fontos, hogy hazai pályán újabb győzelmet szerezzünk, ezt átérzi az egész csapat. Hogy Anthony Nelson mekkora szerepet kaphat ebben, az majd elválik."

A pécsieknél eddig a bajnokságban 30,2 átlagperce alatt 9,7 pontot és 3,6 gólpasszt átlagoló Nemanja Kovacsevics szerepelt irányító poszton.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus