Ashton Mitchell az Alba új irányítója

Új amerikai irányító érkezett a TLI-Alba Fehérvárhoz a 26 esztendős Ashton Mitchell személyében.

A klub hivatalos honlapja, az albakosar.hu számolt be az igazolásról:

A legutóbbi fordulóban, a Paks ellen bravúros győzelmet arató TLI-Alba Fehérvár szerződtette Ashton Mitchellt, aki az Adria Ligában is szereplő szerb Metalac Valjevót erősítette. Az amerikai játékos 26 esztendős, 183 cm magas, 84 kg súlyú, 1-2-es poszton egyaránt bevethető.

A gyors, fizikálisan erős irányító korábbi csapatainál egyaránt húzóembernek bizonyult, hazájában megfordult a D-Leagueben érdekelt Rio Grande Valley Vipersben, Európában a cseh BK Kolin és a lett Liepaja gárdájában pattogtatott.

Érkezésével a TLI-Alba játéka biztosan felgyorsul, továbbá Székely Norbert vezetőedző variációs lehetőségei is nagyban javulnak.

A center, Augustus Gilchrist sérülést szenvedett, több héten át a lelátóról kénytelen nézni a társakat. Mivel a riválisok négy, öt - sőt, akad honi klub, amely hat légióssal erősítette meg keretét - külföldivel rendelkeznek, ellenben a Fehérvárnál jelenleg csak Kromah és Kalve hadra fogható, ezért a koronázó városiak a minél eredményesebb szereplés érdekében szerződtették Mitchellt. A klub vezetői a játékos papírjait intézik, a remények szerint rövidesen bemutatkozhat a csapatban.

Egy rövid összeállítás a BK Kolinnál töltött idejéből:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus