Az Alba klubvezetői elégedetlenek

A feol.hu készített interjút Dávid Kornéllal és Halm Rollanddal, amelyben arról is szó esik, hogy új légiós érkezhet az Albához.

A feol.hu interjújában az Alba Regia SC elnöke, Dávid Kornél elmondta, hogy találkozott a csapattal és Székely Norbert vezetőedzővel. Tudni akarta, hogy ők belülről hogyan látják a helyzetet, és azt is, hogy ami kívülről látszódik, mennyire fedi a valóságot - elmondása szerint teljesen. Az egyetlen magyar NBA játékos szerint le kell vonni a tanulságokat, és azt is kijelentette, hogy egészen biztosan nem a jelenlegi keret fejezi be ezt az idényt. Szerinte fölösleges azon gondolkodni, most hogyan állnak, egyszerűen el kell kezdeniük nyerni, és megszakadni a pályán, mindent megtenni a győzelemért.

Halm Rolland, a TLI-Alba Fehérvár szakosztály-igazgatója természetesen egyet értett Dávid Kornéllal a csapat eddigi szereplését illetően. Ernests Kalve megszerzése volt az első lépés a változás irányába, de további ötleteik is vannak még. Halm szerint decemberben napirenden volt, hogy a Körmend elengedi Tóth Norbertet, ebben az esetben visszatérhetett volna Fehérvárra, de az elképzelések azóta változtak Zsebe Ferencéknél. Mindenképpen találni akarnak magyar vagy külföldi játékos(oka)t a céljaik megvalósításához, és már ajánlatot is tettek egy kosarasnak, most az ő válaszát várják. Halm dicsérte a szurkolókat, hogy még a mostani helyzetben is sokan kitartanak a csapat mellett. Azt is elmondta, hogy a mai, Sopron elleni idegenbeli meccsen nem ők az esélyesek, de úgy utazott el a csapat, hogy nyerni akar.

A teljes interjút ezen a linken elolvashatjátok!

Forrás, Foto, Slide - feol.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus