Az eső sem volt ellenfél

Bár déltájban leszakadt az ég, s hirtelen "vészforgatókönyv" szerint kellett változtatni, nagy sikere volt a Kecskeméten második alkalommal rendezett Adidas Streetball-fesztiválnak.

Az egész heti csapadékos időt alapul véve nem véletlenül aggódtak a szervezők az időjárás miatt a kecskeméti szabadtéri kosárlabda fesztiválon. Kezdetben úgy tűnt, alaptalanul, hiszen szikrázó napsütésben kezdődött a rendezvény, jó hangulatban, folyamatosan mentek a mérkőzések. Aztán fokozatosan lett komorabb s komorabb az idő, dél körül pedig "leszakadt az ég". Ekkor lépett elő a vészterv, rövidített mérkőzéseket játszottak. A bő fél órás égzengést követően már nedves játéktéren folytatódtak a küzdelmek. 

Örömteli, hogy ismét nagyon sok kenguru csapat lépett pályára, ráadásul ezúttal jó néhány lány együttes is volt a legkisebbek között. 

Az ügyességi versenyeknek nagy sikerük volt, sőt a főszervező Sörös Jenő és stábja a dobóversenyek - 2 ball, büntető, tripladobó - győzteseinek kiírt egy Szuper Kupát, amelynek győztese egy makett Mercedest, egy hatalmas serleget s egy 30 000 forintos vásárlási utalványt kapott. 

Az idei szabadtéri kosaras évad záró rendezvényére 2 hét múlva, szeptember 27-én kerül sor a Kosárlabdázás Napja rendezvényen a Városligeti Tónál.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus