Az idő is a streetball-lal volt Dombóváron

Kegyeibe fogadta a kosárlabdázás szabadtéri változatának kedvelőit az időjárás - az előrejelzésekkel ellentétben napos, ideális streetball időben pattogtathattak a vállalkozó kedvű sportbarátok a szombati, dombóvári OTP Junior Adidas streetball rendezvényen.

Az elit +23-as kategória nagyon népszerű volt, ami érthető is, hiszen Dombóvár az utolsó esélyek egyike volt arra, hogy a két hét múlva, a Városligetben, a Kosárlabdázás Napja rendezény keretében rendezendő szuperdöntőbe kvalifikálhassa magát egy csapat. 

Nagy sikert aratott a Rio-klub "kitelepülése", amelyen a közelmúltban rendezett vb-n a jövő évi olimpiai szereplés szempontjából ígéretesen teljesítő két fiatal úszó, Kapás Boglárka és Bernek Péter is megtisztelte a rendezvényt jelenlétével, sőt a VIP mérkőzések keretében a kosarazást is kipróbálták. 

Roppant változatosak voltak a kiegészítő programok. Karate és cselgáncs bemutató mellett egy látványos freestyle labdazsonglőr, BMX, ugróköteles egyveleg színesítette a programot, s az érdeklődők még tánc, fitnesz és zumba bemutatót is láthattak. Dombóváron is hódított a Millió forintos kéz, valamint más ügyességi versenyek. A VIP-mérkőzéseken többek között az önkormányzat csapata vett részt, valamint a már említett Rio-klub úszó vendégei.

Már folyamatosan lehet jelentkezni a jövő hét végi kecskeméti rendezvényre és a Kosárlabdázás Napjának versenyeire. A különböző kategóriákban a kecskeméti, valamint a Városligetben délelőtt rendezendő viadalokon lehet még kvalifikálni a szuperdöntőkre, s ez a különböző ügyességi kategóriákra is "áll". 

Nevezni, információkat szerezni a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon lehet.

Foto, Slide - streetballnet.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus