Az időjárás "vigyázott" az oroszlányi rendezvényre

A hajnali esőzés miatt aggódtak a szervezők, hogy csarnokba kell "vinni" a szombati oroszlányi OTP Junior adidas streetball rendezvényt.

A hajnali esőzés miatt aggódtak a szervezők, hogy csarnokba kell vinni a szombati oroszlányi OTP Junior adidas streetball rendezvényt, de úgy fél 7-től az időjárás kegyeibe fogadta az eseményt, így a résztvevők megúszták szárazon.

Nagyon kitettek magukért a szervezők, hiszen a helyi kosaras utánpótlás mozgósításának is köszönhetően rengeteg, összesen 96 csapat nevezett, a kenguru kategóriában 19. Persze érkeztek csapatok a fővárosból s távolabbról is, Paksról, Kaposvárról, volt Révkomáromból is együttes. Amikor a nem helyi együttesek "befutottak", kiderült, hogy sok helyről szakadó esőben indultak, emiatt kissé elbizonytalanodtak, hogy útra keljenek-e - de Oroszlányt a streetball idejére elkerülte az eső. A rendezvény nagy része ideális időben, felhős égbolttal és 26-28 fokos hőmérséklet mellett zajlott. Kora délután pedig kisütött a nap, így a végső küzdelmek már szikrázó napsütésben kerültek megrendezésre. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is sok - szám szerint 10 - csapat indult el a VIP-tornán, volt csapatuk a város labdarúgóinak, indítottak egy egységet a kosárklub edzői,  a rendőrség és az önkormányzat is nevezett.

Színvonalas volt a zsákoló viadal, a dobóversenyeket eddigi hagyományoknak megfelelően a régi "kiscsarnokban" tartották meg. A rendezvényt a helyi zumba csoport előadása és a Face Team akrobatikus bemutatója tette még látványosabbá. 

Most három hét szünet következik, a jubileumi 25. évad következő rendezvényére július 22-én Zánkán kerül sor, nevezni 20-ig lehet a jól ismert www.streetballnet.hu oldalon. 

 

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus