Az NBA-t célozta meg a Körmend légiósa

Justin Tuoyo utánanézett, hogy hova igazol, és eddig tetszik is neki - egyelőre a Körmend az első, de komolyabb tervei vannak. 

"Amikor bejelentette klubunk, hogy próbajátékosként a kerethez érkezik Justin Tuoyo, már jeleztük, hogy vele pozitív energiák megjelenését remélhetjük nem csak a pályán, de az öltözőben is. Olyan játékos, akit minden edzője, csapattársa kedvelt, valóban pozitív személyiség. De kosárlabdázóként is szép erényeket csillogtat, hiszen magasságához, méreteihez képest gyors, atletikus játékra képes. Elsősorban négyes poszton bevethető, de tud az ötös pozícióban is játszani" - írja a bckormend.hu

"Tudom, hogy akik Amerikában felfigyeltek rám, azok továbbra is figyelemmel követik, radarozzák a teljesítményemet. Az itteni szereplés komoly lehetőség a számomra, hogy a bajnokságban, de a nemzetközi porondon is eredményes csapat tagja lehessek. Hiszek abban, hogy két-háromévnyi folyamatos fejlődés után odaérhetek az NBA-be, de addig is számomra a Körmend az első! Nagyon tetszik, amit eddig megtudtam a csapatról és az is, amit itt tapasztaltam. Szeptemberben fog megszületni a kislányom, már ezt is nagyon várom, különösen, hogy karácsony tájékán megérkezzenek hozzám. Az lesz az igazi ajándék!" - mondta Justin Tuoyo.

A játékos hosszabb bemutatása ide kattintva olvasható!

fotó: Jene Sándor

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus