Az Oklahoma City Thundertől igazolt a Paks!

Három mérkőzés után megköszönték a részvételt Durrell Summersnek Pakson, és útjára bocsájtották. A komoly egyetemi múlttal a háta mögött érkező amerikai játékos korántsem tudta azt a játékot nyújtani, amit vártak tőle. Három mérkőzésen összesen 10 pontot tudott elérni, ami egy légiós esetében botrányosan kevés. Ennek tükrében nem meglepő, hogy a közelgő EuroChallenge-nyitány előtt változtatásra szánták el magukat az atomvárosban.

Az új kiszemelt, Rodney McGruder ma már meg is érkezik Paksra, ahol egy három napos próbajátékon vesz részt, majd ezt követően döntenek a szerződtetéséről. Az 22 éves amerikai hátvéd 193 centiméter magas, 93 kiló és idén végzett a Kansas State Egyetemen, ahol csapata legjobb dobója volt. Utolsó idényében átlagosan valamivel több, mint 33 percet töltött a pályán, ez idő alatt pedig 15.6 pont, 5.4 lepattanó, 2 gólpassz és 1.3 labdalopás fűződött a nevéhez.

 

 

 

 

Idén ősszel nem garantált szerződéssel leigazolta az NBA-ben szereplő Oklahoma City Thunder, ahol egy héttel ezelőtt még Kevin Durant oldalán töltött el több mint 15 percet a pályán a Chicago Bulls ellen. Az utolsó keretszűkítést végül nem élte túl, nem kapott garantált szerződést, és öt nappal ezelőtt elköszöntek tőle, így lehetőség nyílt a leigazolására.

Utolsó egyetemi szezonjáról készült az alábbi montázs:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus