Az Olaj felkészülési programja

A héten elkezdődtek az edzések a Szolnoki Olaj KK-nál is, megvan már az Adria Ligában és a EuroCupban is szereplő magyar együttes felkészülési programja is, és egy új névvel, a Crvena Zvezda junior csapatától érkező Marko Sztajkovszkival is találkozhatunk a szolnokiaknál.

Az Adria Liga honlapja, az abaliga.com számolt be arról, hogy elkezdődtek a tréningek Szolnokon is, az első edzésen Dragan Alekszics és segítője, Andrius Jurkunas 10 játékossal kezdhette meg a munkát. Két légiós, Marko Brkics és Stefan Sinovec mellett ott volt a foglalkozáson a felnőtt keretből Lóránt Péter, Báder Márton, Obie Trotter, Vuk Pavlovic, Tóth Zoltán és Mándoki Tamás is - ők egészültek ki az ificsapat két játékosával, Zsíros Péterrel és Marko Sztajkovszkival. Utóbbi 18 éves, 202 centi magas kiscsatár, és a Crvena Zvezda junior csapatában játszott még az előző idényben.

Sztahinja Milosevics ma csatlakozott a többiekhez, Keller Ákos, Vojvoda Dávid, Wittmann Krisztián pedig még a magyar válogatottal vitézkednek az Európa-bajnoki selejtezősorozatban, ők ezt követően csatlakoznak az Olaj keretéhez.

Megvan a csapat felkészülési programja is. Szeptember 2-án a Tiszaligetben, 9-én pedig idegenben játszik 1-1 mérkőzést a Szolnok, az ellenfelek azonban még nincsenek meg, legalábbis nem tudni még kilétüket. Ezt követően három felkészülési torna vár az Olajra.

Szeptember 12-14., Turow (Lengyelország): Alba Berlin (német), CEZ Nymburk (cseh), PGE Turow (lengyel)

Szeptember 19-21., Szombathely: Falco-Trend Optika KC Szombathely, Atomerőmű SE, Komarno (szlovák)

Szeptember 25-26., Paks: Atomerőmű SE, KTE-Duna Aszfalt, Inter Bratislava (szlovák)

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus