B33: Továbbjutottak a magyarok Prágában!

A prágai B33 World Tour Masters rendezvényen szereplő magyar csapat továbbjutott csoportjából a legjobb 8 közé.

Holnap a legjobb nyolc között folytatja szereplését a Csirke Ferenc által vezetett magyar csapat, mely a világranglista 4. és 5. helyezett együttesével került egy csoportba, mégis továbbjutott.

A magyar fiúk még július elején, a Mohácsi Máté, Kerpel-Frónuis Balázs, Ivosev Tamás, Horti Bálint összeállításban nyerték meg a Decathlon B33 Tour Elite kategóriájának megnyerésével vívta ki a jogot, hogy szerepelhessen a Prágában rendezett World Tour Mastersen.

Ivosen helyén Bíró Olivér szerepel a mai és a holnapi napon bonyolított tornán. A magyar fiúk az első mérkőzésen a világranglista 4. helyezettje, a kanadai Saskatoon ellen mérkőztek. Az ellenfél hamar ellépett, de a végsőkig küzdött és próbált egyenlíteni a magyar csapat, mely végül 15-21 arányban maradt alul. A továbbjutás kiharcolása érdekében a világon 5. helyre rangsorolt Gdansk gárdáján keresztül vezetett az út. Kerpel-Fronius bő 50 másodperc alatt három távolit - kétpontost - süllyesztett el, mellyel megadta a találkozó és a jó távoli dobóforma alapját. A magyar fiúk végig domináltak, s bő öt perc alatt döntésre vitték a találkozót (21-9).

Ez a siker azt jelenti, hogy holnap a legjobb nyolc között folytatja szereplését a Csirke Ferenc által vezetett alakulat.

Slide és Fotó - fiba3x3.com

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus