Báder értékelte az Olaj szezonját

A Szolnoki Olaj KK centere, Báder Márton a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának vendége volt, amelyben a műsorvezető, Szombathy Pál kérdésein keresztül értékelte az évet, az elért eredményeket, beszélt több csapattársáról is.

Báder az edzőváltással kezdte a beszélgetést, elmondása szerint több dolog is közrejátszott abban, hogy Neno Ascericcsel nem tudtak sikeresek lenni, ám Dragan Alekszics jól kezelte a csapat mélypontját, helyre tudta tenni a játékosok önbizalmát, így összességében mindent ki tudtak hozni a szezonból, amit lehetett.

A Sopron ellen, 70-68-ra megnyert kupadöntővel kapcsolatban azt mondta, hogy szerinte nem játszottak rosszul, de ellenfelük erőn felül teljesített, így lehetett ilyen szoros az a finálé, amelyet azért így is sikerült behúzniuk - emellett dicsérte a soproni együttes egész éves teljesítményét.

Beszélt a csapat felépítéséről, külön Justin Holidayről, Sztrahinja Milosevicsről és Obie Trotterről is. A center kitért a szezon nagy győzelmeire: a EuroChallenge Final Fourjába való bejutásra, a Tartu Rock elleni negyeddöntőre, illetve az Adria Ligában aratott nagyobb sikerekre. Báder elmondása szerint kilógtak a magyar mezőnyből, ezért mindenképpen szükség van a nemzetközi megmérettetésre, hogy fejlődni tudjanak, ennek apropóján beszélt a klub jövőbeli ambícióiról, illetve arról is, hogy bár Budapesten született, már otthon érzi magát Szolnokon.

A teljes Báder-interjút ezen a linken nézhetitek meg!

 

Foto, Slide - szolnokiolaj.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus