Balhéba keveredett Julian Norfleet

A ZTE légiósa a Blikk szerint megütött egy rendőrt egy budapesti szórakozóhely előtt, a csapat hivatalos közleményében cáfolja ezt - ma este mindenki játszik a zalaegerszegieknél.

A Blikk számolt be arról ma hajnalban, hogy a Zalakerámia ZTE KK három légiósa Budapesten szórakozott a Falco elleni vereség után, aminek nem lett jó vége:

"A vasárnapról hétfő hajnalra virradó buli nagyon eldurvult, olyannyira, hogy a botrányt okozó játékosok megfékezésére kihívott rendőrök közül az egyiket megütötte J. N. (25). Az egyesült államokbeli sportoló akár évekre börtönbe is kerülhet, ha bűnösnek találják.

Úgy tudjuk, a ZTE több kosarasa az április 16-i Falcótól elszenvedett 80-86-os vereséggel záruló bajnoki után kiruccant a fővárosba, ahol a Kraft nevű szórakozóhelyre tértek be, ott viselkedtek botrányosan. Megkerestük a mulató vezetőit, azonban nem kívántak az ügyben nyilatkozni, csak annyit közöltek, hogy ők értesítették a rendőröket, és azóta már kihallgatáson is voltak.

Információink szerint a za­laiak három külföldi kosárlabdázója is ott volt a szórakozóhelyen. Kötekedtek, lökdösődtek, káromkodtak a körülöttük lévőkkel, minősíthetetlenül viselkedtek. Szemtanúk szerint nem J. N. volt közülük a legbalhésabb, hanem egy társa, aki a klub személyzetével és a biztonságiakkal is összeszólalkozott. Ezért kitessékelték őket a helyről, azonban az utcán sem csillapodtak le. A klub alkalmazottjai kihívták a rendőröket, akik intézkedtek a sportolókkal szemben. Ekkor az addig visszafogottabban viselkedő J. N. megütötte az egyik rendőrt. Ezek után előállították és őrizetbe vették."


A klub hivatalos közleményben reagált az eseményekre, amelyben az ütés tényét tagadták, és az is szerepel a kommunikében, hogy ma este, az Egis Körmend elleni összecsapáson minden légiós játszani fog:

"Az egyes médiákban megjelent nem valós állításokra az alábbi hivatalos közleményt adja ki a Zalakerámia ZTE KK:

"A Klub külföldi játékosai április 16-án vasárnap este egy budapesti szórakozóhelyen tartózkodtak, ahol szóváltásba keveredtek. Az ügy kapcsán történt rendőri intézkedés során információink szerint nem történt ütés. Őrizetbe vételre nem került sor. Tegnap zajlott Budapesten a kihallgatás, valamennyi meghallgatott játékos a meghallgatás után visszautazott Zalaegerszegre. A Klubon belüli fegyelmi felelősségre vonás minden érintett játékossal szemben a keddi napon megtörtént.

A ma esti Körmend elleni mérkőzésen valamennyi idegenlégiósunk játszani fog. Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerű buzdítással segítsék csapatunkat ezen a nagyon fontos hazai találkozón.”

Stárics Kornél  ZTE KK Kft. ügyvezetője 
2017. április 20. Zalakerámia ZTE KK "


Forrás - blikk.hu, ztekosar.hu
Foto, Slide - Tölli Tamásné Bálizs Zsuzsanna, bb1.hu

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus